Ny introduktionsbog om Power Query er på trapperne!

Jeg har langt om længe fået samlet materiale sammen til at kunne skrive denne bog, om et af de mest spændende emner indefor Excel: Power Query. Det er min opfattelse, at der ikke er mange “almindelige” Excel bruger, der kender til dette emne. Det er en skam da det virkelig kan løfte dine kompetencer.

Bogen rummer blandt andet følgende emner:

  • Introduktion
  • Import af data
  • Redigering af forespørgsler
  • Parametre
  • Transformationer
  • Kombination og tilføjelse af forespørgsler
  • Import af data fra internettet
  • Opslag
  • og meget mere

Hver kapitel (ca. 20) vil være bygget op omkring teori og øvelser. Der vil kunne downloades øvelsesfiler fra min hjemmeside.

Udgivelsesdato: juni-juli.

Antal sider: +200

Oplag: begrænset.

Forlag og tryk: mit eget.

Pris: ca. kr 200 + evt. forsendelse.

Da oplaget er begrænset og jeg i første omgang kun distribuere bogen via min hjemmeside, kan du blive skrevet op til dit eget eksemplar. Det er ganske uforpligtende. Du sender bare en mail og når bogen er klar til udsendelse, så sender jeg dig en mail. Hvis du har fortrudt giver du mig bare besked!

Send en mail til bo@webbojo.dk.