Undervisning

Jeg underviser i en række programmer, og nedenfor kan du se et udsnit af de mest populære kurser for tiden. Har du/I spørgsmål, så kontakt mig gerne.

Microsoft_Excel_2013_logo.svg

Excel

Excel har altid været en af mine favoritter. Det er et rigtig godt program at undervise i. I løbet af årene er der kommet flere og flere kurser på listen. For tiden kan du blandt andet finde følgende:

 • Grundlæggende Excel
 • Udvidet Excel
  • Pivottabeller
  • Dataanalyse
  • Avancerede diagrammer
  • Tabeller
 • Power Pivot
 • Power Query
 • VBA

Der kommer hele tiden nye emner. Du kan også se de mange artikler om Excel for at få en fornemmelse af emnerne.

Wordpress_logo_8

WordPress

Er du på udkig efter en nem måde at komme i gang med en hjemmeside? WordPress er et uhyre effektivt værktøj til oprettelse af mindre hjemmesider. Fordelen ved WordPress er at du ikke behøver en masse teknisk viden inden du går i gang, og så ser resultatet professionelt ud!

Adobe_InDesign_icon

Introduktion til InDesign

Du bliver fortrolig med at opsætte forskellige typer af dokumenter (f.eks. reklamer/blade) i InDesign. Vi ser på sammensætningen af tekst og billeder i et moderne og læsbart design. Du lærer at anvende de korrekte farver, teksttyper og grafiske sammensætning. Herudover lærer du at klargøre InDesign dokumenterne til tryk og til web, herunder dannelsen af et PDF-dokument.Introduktion til Photoshop

Microsoft_Word_2013_logo.svg

Word

Kom på omgangshøjde med Word. Vi ser på de grundlæggende emner i Word som f.eks. formatering, afsnitsformatering og tabeller til det mere udfordrende i tabulatorer, grafik og sidelayout.

Udvidet Word

Vi gennemgår en række avancerede værktøjer i Word: typografier, indholdsfortegnelse, noter, indeks, brevfletning etc.

Microsoft_PowerPoint_2013_logo.svg

PowerPoint

Tips og tricks til at få gang i flotte præsentationer. Målgruppen studerende, undervisere, foredragsholdere og andre der gerne vil gøre vil løfte deres præsentation, så den ser professionel ud.

Kamerateknik

Hvad er det, der gør, at et billede er super godt? Hvad enten det er et portræt eller et landskabsbillede? På kurset får du mere viden omkring kameraets forskellige muligheder, så du bliver i stand til at tage bedre billeder. Kurset er målrettet spejlreflekskameraer og større kompakte kameraer. Vi arbejder med hvidbalance, lukkertid, blænde, ISO-værdier, fokusering og lysmåling samt forskellige fotoøvelser.

Se min fulde undervisningsoversigt hos AOF Nordsjælland

Se min fulde undervisningsoversigt hos AOF Amager