Hvad er Sikkerhedskopi af systemafbildning?

Sikkerhedskopi af systemafbildning i Windows 8.1 og Windows 10 indbefatter en bit-for-bit kopi af hele systemet. Denne sikkerhedskopi indeholder den fulde installation af operativsystemet, indstillinger, programmer, Windows apps og alle dine personlige filer.

Den største fordel ved denne funktion er, at det giver en komplet gendannelse løsning i tilfælde af en kritisk softwarefejl eller hardwarefejl.

Ulempen er, at du ikke kan vælge at gendanne individuelle filer. Det har til formål at genskabe alt, bit-for-bit til den samme (eller erstatning) harddisk. (Du kan dog nemt få adgang til backup-filer og udtrække dokumenter, fotos, musik og andre filer, hvis du har brug for det.)

Hertil kommer, at hvis du ikke laver sikkerhedskopi regelmæssigt og der opstår en systemfejl, kan du miste værdifulde dokumenter, indstillinger og software, fordi du kun kan gendanne data siden sidste sikkerhedskopi.

Sådan udføres en Sikkerhedskopi af systemafbildning i Windows 8.1 eller 10

 1. Klik på Start knappen og start Kontrolpanelet.
 2. Klik på Filhistorik.
 3. I vinduet Filhistorik klikker du linket Sikkerhedskopi af systemafbildning i nederste venstre hjørne af vinduet.
  2016-02-17 13_29_24-Billeder
 4. I vinduet Sikkerhedskopiering og gendannelse klikker du på Opret en systemafbildning i venstre side af vinduet.
  2016-02-17 13_28_45-Billeder
 5. Tilslut en ekstern USB-harddisk med tilstrækkelig ledig plads.
 6. I guiden, bliver du bedt om at vælge en af de tre muligheder for at gemme sikkerhedskopien. I dette eksempel vil vi vælge den harddisk, du bare tilsluttet. Men husk på, at du kan lave sikkerhedskopi til DVD og et netværksdrev, men disse muligheder vil være noget langsommere.
  2016-02-17 13_28_09-Billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *