Aktivér eller deaktiver badges på proceslinjeknapperne i Windows 10

Aktivér eller deaktiver badges på proceslinjeknapperne i Windows 10

Windows 10 giver dig nu mulighed for at vise underretninger eller badges på proceslinjeknapperne eller ikonerne i Windows Store-apps. Disse badges er beregnet til at vise dig den aktuelle status for en App. Du har måske allerede set sådanne badges på dine fliser i Startmenuen.

For eksempel kan ikonet for Mail-appen i proceslinje vise et tal, hvilket vil angive antallet af ulæste e-mails. Når der ikke er ulæste e-mails, vises der ingen badge. Men når du får en ny e-mail, vises et badge. Selv om dette er en meget nyttig funktion, vil nogle måske vælge deaktivere den. Så lad os se, hvordan du kan deaktivere den.

Deaktiver Vis Badges på proceslinjeknapperne

Åbn Windows 10 Indstillinger, og klik på Tilpasning.

Når du er her, skal du klikke på proceslinjen i venstre panel og rulle ned lidt, indtil du ser Vis badges på knapper på proceslinjen.

Standardindstillingen er Slået til. For at deaktivere visning af disse badges, skal du klikke knappen. Men husk, at dette ikke virker, hvis du har aktiveret Brug små knapper på proceslinjen.

Håber dette hjælper!

Windows 10-proceslinjen er på mange måder den samme, når den sammenlignes med andre versioner af Windows, men der er et par nye ting, som Microsoft fundet frem for at gøre det mere unikt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *